TRÄDGÅRDSBESTYR

Vår trädgård är än så länge ganska lättskött. Inga rabatter, mest gräs och tre äppelträd. Det finns dock en häck runt en gammal berså (stavas det så)...som för tillfället ser för jäklig ut. Tänkte ta mig an detta idag...ja, ja jag ska iallafall börja så får vi se hur långt jag kommer.

Jag satsar på odling i krukor även detta år. Lätt att sköta och dekorativt...



Ska genast bege mig ut i solen.

Kram kram

BVC-BESÖK...

...HAR VI GJORT IDAG.

Klumpen vägdes och mättes...är 10.5 kg tung och 75 cm lång...inte dåligt för en åttamånaders kille!!! Han lyckades möblera om på BVC-sköterskans rum också...papperskorgen, blöjhinken och medtagna leksaker flyttades över golvet. En aktiv liten kille, sa sköterskan innan hon gav mig en lektion om säkerhet i hemmet.



Piggelin nästan jämt!!!

Nu på eftermiddagen har hämtat min fina cykel som varit inlämnad för montering av barnstol. Cyklade hem den...pust och stön i alla backar. Toppen att cykla nu på sommaren. Blev överlycklig när jag fick den i 35-års pressent av alla nära och kära.

Kramisar

MODEORAKLET...

...VAR PÅ RADIOSTATIONEN P4 NÄR JAG ÅKTE TILL LINKÖPING SIST.

Hon pratade passande nog om badmode...a la [kotå]. Inte för att jag förstår vad [kotå] är men jag snappade upp att det handlade om klätt badmode...vilken tur att badmodet just i år inte bara hänvisas till minibikini!!!

Med detta i åtanke har jag nu valt min bikini för i år...a la [kotå]...tror jag...



Toppen med rejäl byxa (för min monsterbak) och stadig bh (för min ammningsskadade byst)...hihihihi. Banden på bh:n går även att knyta bakom rygg så att man slipper stora solränder upptill.

Ha det bra denna soliga tisdag...dock inte bikiniväder ännu.










NY KAMERA!!!!

Plockade upp kameran i Värnamo på vägen ner mot Tyskland. Jag är SÅÅÅÅ HISKLIGT GLAD...tack Lajan för hjälpen!!!! Nu gäller det bara att sätta sig in i alla finesser...tar lite tid...var ska jag få tiden ifrån???



Tysklandstrippen gick super och vi hade det trevligt mest hela tiden. Minus var reseledarens (min mans) lite stressade inslag emellanåt...vi (Christin & jag) hade önskat lite mer shoppingtid i Helsingör juuuu!!!!

På hemmafronten blev det fullt upp för mina föräldrar. Wille insjuknade i maginfluensa...Zebbes alla sysslor...och Luddes fotboll och kalas. Vi möttes dock av glada och positva barnpassare som hyllade alla våra duktiga barn. Vad kan man säga mer än att vi är otroligt tacksamma för mina föräldrars hjälp...ni är guld!!!

Idag ligger Wille däckad i soffan. Fortfarande magsmärtor och feber. Hoppas det blir bättre under dagen för vår Gosekille.

Blir en lugn dag i kojan (vårt hus kallas så).

Kram kram



PACKAT...

...INFÖR MORGONDAGEN!

I morgon klockan kvart i fem på morgonen bär det av till Tyskland. Ja först ska vi plocka upp våra medresinärer i Skärblacka förstås.


Har varit lite jobbig kväll...knytet har spytt som bara attan...sååååå typiskt. Vi tror dock att det bara var någon form av magknip...han äter väldigt mycket och fort ibland. Nu sover han iallafall och om lugnet råder resten av natten så sticker vi som planerat. Mormor och morfar har också somnat så han har inte skrämt iväg dem...vilken tur!!!!


Packa är jädrar i mig inte så lätt. När man bara ska vara borta en natt blir det nästan ännu svårare. Lite sommarnytt åkte med i resväskan...



Halva reapriset...kunde inte motstå.



Tunika i lite kräppat material...helt skrynkelfri!!!

Ha en skön helg!


EFTER REGN...

...KOMMER SOLSKEN!

Ser inte så ut just nu. Det är snarare regn efter regn som råder i trakten. Barnen vill gärna ha shorts och t-shirt väder...lite svård för dem att förstå att det är jackan på som gäller. Till helgen ska det bli bättre har de spått vilket glädjer mannen och mig som ska åka på vår Tysklandstripp. Ska bli superskönt med ett break men barnen kommer man förstås att sakna ändå.



Utebus är vad mina stora kidz föredrar.

Ska nu till skolan på ett möte där Williams fröken ska delge oss föräldrar resultaten i nationella proven...spännande. Vet att det gått väldigt bra för honom så det blir roligt att se hur bra.

Tjillevippen



TRÖTTISAR...

...VAR MINA STORA GRABBAR HELA DAGEN IGÅR.

Våra grabbs sov över hos granntösen Hilda i huset mittemot oss igår natt. De hade det jättemysigt...såg på film...käkade popkorn...lekte gömma mitt i natten...berättade spökisar...men vågade sova över ändå. Första gången för Ludden som var riktigt stolt att han inte kom hem till mamma och pappa. Tur han hade storbror med sig antar jag.



Wille lyckades trots sömnbrist göra en bra fotbollsmatch på förmiddagen. Hans lag har gjort en SUPERBRA start på serien. Vann igår med 22-0!!! Och förra helgen vann de med 12-3!!! Blir nog svårslagna denna säsong...härligt grabbar!!!

Idag blir det en tur till Linköping för min del. Ska göra ett besök på IKEA.

Ha en bra söndag!

RSS 2.0